De tien security radio spot

Sinds eind maart kan je ons geregeld horen op de radio bij BNR. Een leuk traject, want als net startende organisatie is een van onze grootste uitdagingen naamsbekendheid. Dat is ook gelijk de reden waarom we radio toevoegen in onze marketing-mix. We hebben al heel veel leuke reacties gehad op de spots. Maar zijn toch erg benieuwd welke jullie de beste vinden tot nu toe. Zodat we, na een gezonde pauze in de zomer, vanaf september weer kunnen vlammen met onze (nieuwe) radiospots!

Het doel is dus naamsbekendheid. Maar we willen natuurlijk in de 10 a 15 seconden zo veel mogelijk vertellen over wat we nou doen en voor wie. De onderstaande drie spots bevatten dat. Maar er is vast een favoriet.

Stemmen kan via de LinkedIn poll op deze link: 

Wat doet tien security?

Bij tien security zijn we bezig de (online) wereld elke dag een stuk veiliger te maken. Iedereen verdient een tien voor security, ook het MKB. tien security is een jonge organisatie van ondernemers voor ondernemers, met kortere lijnen en meer passie en flexibiliteit dan bij de grote organisaties waar we vandaan komen. Waar cybersecurity complex wordt gehouden en gericht is op het maken van veel consultancy uren. Daar willen wij verandering in brengen. Hoe dan? 

Door slim en toegankelijker te zijn. tien security is een bedrijf dat zich richt op Security As a Service. We maken cybersecurity minder complex en overzichtelijk, zodat we samen werken aan een veiligere organisatie. We bieden het aan in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing past bij jouw situatie en wens. 24/7 Maximala beschermd voor een vast bedrag per maand.

Het bedrijf is opgericht door IT en cybersecurity specialisten die al jaren ervaring hebben in de wondere wereld van cybersecurity en IT dienstverlening.  Met hun kennis en ervaring hebben ze tien security opgericht om het over een andere boeg te gooien.

Neem gelijk contact op. We kijken dan vrijblijvend naar jouw huidige situatie. Zodat ook jij een tien krijgt voor cybersecurity!