Versterking bij tien security. Welkom aan boord, Rik Schoonis. 

Rik Schoonis is sinds kort onderdeel van het tien security team. In zijn rol als Senior Security Adviseur, draagt hij samen met de CEO – Rogier van Agt de verantwoordelijkheid voor alle directe en indirecte commerciële activiteiten. Rik gaat zich richten op het ontwikkelen en adviseren van onze klanten. Zodat zij veilig ondernemen, zonder gedoe.

Rik brengt meer dan 15 jaar aan wereldwijde ervaring in IT en cyber security met zich mee, waarbij hij een klantgerichte aanpak combineert met zijn ondernemersgeest. Zijn diepgaande expertise stelt hem in staat om complexe beveiligingsvraagstukken vanuit een business perspectief te benaderen, waardoor hij effectieve oplossingen kan bieden die niet alleen technisch zijn, maar ook aansluiten bij de zakelijke behoeften. 

De missie van tien security luidt: cyberbeveiliging toegankelijk maken voor het MKB en ZZP! Vanuit onze eigen ervaring als ondernemers begrijpen we de uitdagingen waarmee deze bedrijven dagelijks te maken hebben. Onze belofte aan onze klanten is onmiskenbaar: maximale bescherming, minimale risico’s en optimaal resultaat.

“Wat deze kans zo uniek maakt, gaat verder dan slechts een nieuwe zakelijke uitdaging. Voor mij is de essentiële factor de gedeelde missie die erachter schuilgaat. Het streven naar het verbeteren van de cyberveiligheid voor MKB en ZZP-bedrijven motiveert mij vanwege onze gedeelde passie voor ondernemerschap.” 
– Rik Schoonis | Senior Security Adviseur –

Wij begrijpen heel goed dat cybercriminaliteit voor ZZP en MKB-bedrijven een grote en vooral toenemende zorg is. Juist voor die ondernemers willen we de betrouwbare specialist zijn, die hun digitale activa beschermt. Wij zijn de security specialist naast de huidige IT partner.

Onze aanpak is zo opgezet dat we de complexiteit van cyberbeveiliging verminderen, zodat ondernemers zich kunnen concentreren op hun bedrijf zonder zich zorgen te hoeven maken over digitale bedreigingen. We opereren altijd vanuit het gedachtengoed voor ondernemers, door ondernemers.

Onze belofte van maximale bescherming, minimale risico’s betekent dat we een uitgebreid scala aan beveiligingsoplossingen gebruiken die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. En om het niet complex te maken, bieden wij het in een pakket aan dat je per gebruiker afneemt en per maand betaald. Zo kan je veilig ondernemen, zonder gedoe.

Uw continuïteit. Wij identificeren proactief potentiële bedreigingen en pakken ze aan voordat ze zich voordoen. Ook werken we voortdurend aan het verbeteren van onze beveiligingsmaatregelen zodat jij je als ondernemer kan focussen op het bouwen van je bedrijf.

We zetten we ons vol overtuiging in voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Dit omvat niet alleen het voorkomen van incidenten, maar ook het verstrekken van ondersteuning en advies, zodat onze klanten kunnen blijven ondernemen in een veilige digitale omgeving.

Wil jij ook veilig ondernemen? Plan dan 5 minuten van je tijd in voor een gesprek met Rik.

Neem nu contact op:
rik.schoonis@tiensecurity.nl
‪+31 6 58023332‬