Cyberalarm

Het Cyberalarm van SecureMe2 voert non-stop analyses uit op al het netwerkverkeer binnen je organisatie. Het systeem herkent kwaadaardig gedrag en laat direct weten door midden van een alarm wanneer je bedrijf risico loopt. 

Het systeem geeft een realtime analyse over wat er zich op dat moment afspeelt en detecteert wanneer er data in en uit gaat wat er niet hoort.

Wat doet het Cyberalarm?

Het Cyberalarm is een Network Intrusion Detection System (NIDS), een systeem dat data en gedrag analyseert op basis van het monitoren van al het verkeer over je netwerken.

Alle apparaten die verbonden zijn aan je netwerk hebben een IP-adres en zijn zo dus onderdeel van het netwerkverkeer van je bedrijf.

Wat betekent het voor jouw organisatie?

Het herkennen en waarnemen van kwaadaardige activiteiten is een belangrijk onderdeel van je cybersecurity aanpak. Als jouw cybersecurity partner is het onze hoogste prioriteit je te ontzorgen in cyberveiligheid, zodat we samen de controle in handen krijgen.

Onze partner SecureMe2 heeft een IDS platform ontwikkeld dat volledig onafhankelijk is. Hierdoor kunnen wij onze diensten en product zonder enige vorm van belangenverstrengeling aanbieden en zijn wij daarnaast in staat een objectief oordeel te vellen over de kwaliteit van je ICT infrastructuur.

 

Curtis Partoredjo, Sales Manager

Vragen? Neem gelijk contact met ons op.
Bel mij of plan een gratis advies gesprek in.

+31617718442