De juiste partner is de beste verdediging!​

Alles-in-één cybersecurity, zonde gedoe

Welkom bij tien security partner programma

Welkom bij het tien security Partner Programma, waar groei, vertrouwen en expertise samenkomen. Ontdek hoe onze hoogwaardige cyberbeveiligingsdiensten jouw bedrijf kunnen versterken en jouw klanten beschermen in de digitale wereld. Als partner van tien security ben je niet alleen voorbereid op de uitdagingen van vandaag, maar ben je ook klaar voor de kansen van morgen. Samen zorgen we voor een veiligere digitale toekomst voor jou, jouw klanten en het MKB als geheel.

Waarom samenwerken?

Gezonde marge

Voeg een lucratieve inkomstenstroom toe aan je portfolio door onze hoogwaardige cyberbeveiligingsdienst aan te bieden aan jouw klanten. Verdien gezonde marges op elke verkoop en maximaliseer je winstpotentieel. 

Verhoogd Klantvertrouwen 

Bescherm het vertrouwen van je klanten door hen toegang te bieden tot de beste beschermingsoplossingen op de markt. Versterk je reputatie als betrouwbare partner die geeft om de veiligheid van zijn klanten. 

Groeiende markt

Profiteer van de groeiende vraag naar cyberbeveiligingsdiensten, vooral in het MKB-segment waar onze alles-in-één oplossing een onmisbare toevoeging is. Word een topaanbieder op het gebied van cybersecurity en vergroot je marktaandeel. 

Word vandaag nog partner!

Klaar om de voordelen van een partnerschap met tien security te ervaren? Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe gemakkelijk het is om je omzet te vergroten met onze cyberbeveiligingsdiensten. Samen kunnen we de digitale veiligheid van jouw klanten naar een hoger niveau tillen.  

Waarom partner worden?

Maximale beloning 

Hoewel de inspanning minimaal is, is de beloning maximaal. Door onze beveiligingsdienst toe te voegen aan je portfolio, vergroot je niet alleen je inkomsten, maar versterk je ook de loyaliteit van je klanten en creëer je nieuwe groeikansen. 

Minimale inspanning

Ons partnerprogramma is ontworpen om het eenvoudig te maken om onze diensten aan te bieden aan je klanten. Met onze uitgebreide ondersteuning en resources, minimaliseer je de inspanning die nodig is om te profiteren van de voordelen van onze samenwerking. 

Optimale innovatie

Met ons partnerprogramma krijg je toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van cyberbeveiliging. We blijven voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze partners altijd voorop blijven lopen in een snel evoluerend landschap.  

Voor wie?

tien security partners zijn dienstverleners die uitblinken in het MKB en begrijpen dat cyberbeveiliging verder gaat dan de traditionele antivirussoftware. Omdat cybercriminaliteit continue evolueert, hebben jouw klanten een betrouwbare partner nodig om zich maximaal te beschermen tegen de cybercriminelen van vandaag en morgen.

Voor de technologie partner

Als technologie partner, zoals een reseller, VAR, MSP of IT-dienstenleverancier, ben je een essentiële schakel in het ecosysteem van MKB-bedrijven. Je begrijpt de behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen en speelt een cruciale rol bij het leveren van oplossingen die hun bedrijfsvoering ondersteunen en verbeteren. Als vertegenwoordiger van de technologische vooruitgang in het MKB, ben je perfect gepositioneerd om cyberbeveiliging aan te bieden als een noodzakelijke en waardevolle toevoeging aan je dienstenaanbod.

Voor de dienstverleners

Als dienstverlener, waaronder intermediars, accountantskantoren, verzekeringskantoren, advocaten- en notariskantoren, ben je vertrouwd met de unieke uitdagingen waarmee MKB-bedrijven worden geconfronteerd. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen en adviseren van deze bedrijven op verschillende gebieden, van financiën tot juridische zaken. Als vertrouwde adviseur ben je goed geplaatst om het belang van cyberbeveiliging te benadrukken en je klanten te helpen bij het beschermen van hun bedrijf tegen de groeiende dreiging van cybercriminaliteit.

Waarom partner worden met een cyber expert?

In een wereld die voortdurend evolueert en digitaliseert, is cyberbeveiliging niet langer alleen een prioriteit voor grote bedrijven. Het is een integraal onderdeel geworden van de bedrijfsvoering in vrijwel alle lagen van organisaties, dit geldt ook voor het MKB. Door een partnerschap aan te gaan met een cyber expert zoals tien security, positioneer je jezelf als een betrouwbare bron van kennis en oplossingen voor je klanten, waardoor je hun vertrouwen versterkt en nieuwe groeikansen creëert.

FAQ

Met het Tien Security Partner Programma geniet je van unieke voordelen die jouw winstgevendheid versterken. Onze exclusieve focus op het MKB garandeert lucratieve marges, uitgebreide ondersteuning en toegang tot toonaangevende cybersecurity-oplossingen versterkt door cyber-experts.

Om partner te worden van Tien Security, heb je slechts een gedreven team en de ambitie om te groeien nodig. Onze plug-and-play benadering maakt het eenvoudig om onze diensten aan te bieden, terwijl onze sales- en marketingondersteuning je helpt om snel succes te behalen. Ons toegewijde team staat altijd klaar om persoonlijk en samen met jou te ondersteunen, zowel op commercieel als technisch vlak.

Cyberbeveiliging vraagt om specialistische kennis en moet zich voortdurend aanpassen aan nieuwe bedreigingen en technologieën om effectief te blijven. Een expert kan ervoor zorgen dat uw bedrijf beschermd is tegen cyberaanvallen en dat uw gegevens veilig blijven.

Binnen ons partnerprogramma bieden we verschillende opties aan die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan diverse behoeften en dienstverleningsmodellen. Deze opties zijn zorgvuldig uitgewerkt in ons partnermodel, zodat je de keuze hebt die het beste past bij jouw dienstverlening en klanten. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en samen tot de optimale keuze te komen voor een partnerschap. Bij Tien Security streven we ernaar om alles vlot en efficiënt te regelen, zonder gedoe, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

We beschikken over krachtige en bewezen campagnes die direct kunnen worden toegepast op jouw bestaande klanten en die ook zeer effectief zijn bij het aantrekken van nieuwe klanten. Bovendien staan onze Tien Security adviseurs klaar om directe commerciële ondersteuning te bieden waar nodig. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten veilig kunnen blijven ondernemen.

We begrijpen dat partners zich willen richten op hun kerntaken zonder zich bezig te hoeven houden met extra werklast of tijdsinvesteringen. Daarom hebben we bij Tien Security diverse Out-of-the-Box campagnes ontwikkeld, compleet met ondersteunend marketingmateriaal. Onze modulaire campagnes zijn eenvoudig aan te passen aan jullie huisstijl, tone of voice en merkidentiteit. Of het nu gaat om technische of zakelijke behoeften, we bieden duidelijke en begrijpelijke communicatie, zonder gedoe. Onze tien security adviseurs staan altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om advies of ondersteuning bij klantgesprekken om alle vragen te beantwoorden.

We hebben verschillende partnermodellen ontwikkeld die jou de mogelijkheid bieden om op een flexibele en schaalbare manier te groeien, zonder onnodige risico’s. Onze partnercontracten zijn duidelijk en eenvoudig, zonder verborgen verrassingen. Bij Tien Security geloven we in het aangaan van een partnerschap gebaseerd op transparantie en openheid, waarin beide partijen actief deelnemen aan een solide en betrouwbare zakelijke relatie.

Bij Tien Security hebben we een implementatieproces ontwikkeld dat eenvoudig, snel en efficiënt is, zonder gedoe. Met slechts enkele klikken en duidelijke instructies kunnen onze cyberbeveiligingsoplossingen binnen enkele minuten operationeel zijn, in plaats van dagen of weken. Hoewel we streven naar een vlekkeloze implementatie, begrijpen we dat er altijd iets mis kan gaan. Onze cyberexperts staan klaar om eventuele problemen snel op te lossen. Voor ondersteuning kun je altijd een vraag sturen naar support@tiensecurity.nl

Bij Tien Security hanteren we geen exclusiviteitsclausule voor onze partners. We geloven in een open samenwerking, waarbij partners vrijheid hebben om met andere bedrijven samen te werken. Ons bedrijf richt zich op de Benelux, maar we begrijpen dat partners mogelijk klanten buiten deze regio hebben. We willen groeipotentieel niet beperken, maar partners mogen geen klanten bedienen die onder embargo vallen of zijn uitgesloten op basis van Europese wetgeving. Op verzoek kunnen we mogelijkheden bespreken

Absoluut! Bij Tien Security is white labeling de primaire opzet, omdat onze diensten een complementaire aanvulling vormen op de dienstverlening van onze partners naar hun klanten toe. Met white labeling kunnen partners onze hoogwaardige cyberbeveiligingsoplossingen onder hun eigen merk aanbieden, waardoor ze hun waardepropositie versterken en klantrelaties verdiepen. We staan klaar om samen te werken aan een succesvolle implementatie van white labeling binnen jouw bedrijfsstrategie.

Partners worden bij Tien Security niet alleen op de hoogte gehouden van algemene ontwikkelingen in cyberbeveiliging, maar ook specifiek over updates met betrekking tot onze dienstverlening in relatie tot het actuele dreigingslandschap. Dit stelt hen in staat om hun klanten gerust te stellen en eventuele vragen snel en efficiënt te beantwoorden. We bieden regelmatige updates en relevante informatie via verschillende kanalen, zoals nieuwsbrieven en webinars, en moedigen onze partners aan om altijd vragen te stellen via partner@tiensecurity.nl. Zo blijven we samen vooroplopen in cybersecurity en kunnen we de beste bescherming bieden aan onze klanten.

Absoluut! Bij Tien Security geloven we sterk in het ondersteunen van onze partners en het stimuleren van hun succes. We sturen regelmatig doorverwijzingen en leads naar onze partners, waardoor ze hun klantenbestand kunnen uitbreiden en hun omzet kunnen verhogen. Samen streven we naar een win-win situatie, waarbij we partners actief ondersteunen bij het bereiken van hun zakelijke doelen.

Binnen ons partnerprogramma bieden we verschillende opties aan die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan diverse behoeften en dienstverleningsmodellen. Deze opties zijn zorgvuldig uitgewerkt in onze partnerovereenkomsten, zodat je de keuze hebt die het beste past bij jouw dienstverlening en klanten. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en samen tot de optimale keuze te komen voor een partnerschap. Bij Tien Security streven we ernaar om alles vlot en efficiënt te regelen, zonder gedoe, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Zeker! Tien Security staat partners bij met ondersteuning en begeleiding wanneer hun klanten overwegen om op te zeggen. We bieden partners advies en richtlijnen om hun klanten te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Ons doel is om partners te ondersteunen bij het behouden van klanttevredenheid en het vinden van de beste oplossingen voor hun klanten, zelfs als ze overwegen om de diensten op te zeggen.

Maximale Opbrengst, Minimale Inspanning, Optimale Innovatie

Klaar om de voordelen van een partnerschap met tien security te ervaren? Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe gemakkelijk het is om je omzet te vergroten met onze cyberbeveiligingsdiensten. Samen kunnen we de digitale veiligheid van jouw klanten naar een hoger niveau tillen. 

Wie is tien security

Tien security richt zich specifiek op MKB’s en ZZP’ers en wil daarmee de juiste keuze zijn voor ondernemers die betrouwbare digitale beveiliging zoeken. Wij maken cybersecurity betaalbaar, toepasbaar en eenvoudig. Tien security biedt Digitale Beveiliging als Dienstverlening aan, met een focus op praktische oplossingen die uw bedrijf beschermen zonder gedoe. 

Onze partnerschappen zijn opgezet om vooraanstaande beveiligingsoplossingen rechtstreeks toegankelijk te maken voor een breed scala aan partners, met minimale tot geen vereiste voorkennis. Hierdoor kunnen zij deze toonaangevende diensten moeiteloos aanbieden aan hun klanten en potentiële klanten. Wat resulteert in een krachtige bescherming van hun digitale veiligheid, waarnaast je als partner je dienstverlening optimaliseert en je marktpositie versterkt als betrouwbare aanbieder van digitale beveiligingsoplossingen.