Veilig ondernemen,
zonder gedoe

Alles-in-één cybersecurity voor Partners

WAT WE DOEN

Maximaal beschermd, minimale risico’s, optimaal resultaat

Cybersecurity voor Partners

Security as a Service is een dienst om je klanten continue veilig te houden voor online bedreigingen. Door je cyberbeveiliging uit te besteden kun je profiteren van hetzelfde beschermingsniveau dat grotere bedrijven hebben, zonder de hoge kosten, met een helder rekenmodel.

We zijn een toevoeging op je bestaande IT omgeving die je gebruikt bij de klant.
Met een extra paar ogen heb je meer grip op je cybersecurity.

In de huidige digitale wereld is gegevensbeveiliging een cruciaal punt van zorg. Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen nemen bedrijven van elke omvang en bedrijfstak maatregelen om hun waardevolle data en activa te beschermen. Cybersecurity is een specialisatie. Daarom bieden wij onze pakketten ook white label voor partners aan. Met deze kant-en-klare cybersecurity dienst kunnen partners een extra laag cyberbeveiliging toevoegen aan hun bestaande dienstverlening aan hun klanten aan. Zonder voorinvesteringen, maximaal resultaat. 

Name

Wij beschermen je apparaten

Je medewerkers hebben waarschijnlijk een laptop en smartphone van de zaak. Dat wil je 24/7 veilig hebben. Met onze dienst beschermen wij jouw organisatie en reageren indien nodig.

Wij beschermen je e-mail en data

De sterkst mogelijke bescherming tegen spam, phishing, ransomware en gerichte e-mailaanvallen. Start vandaag nog. Zonder gedoe.

Wees bewust van de gevaren

Training die werkt. Wij vinden bewustwording van de gevaren één van de beste wapens tegen cybercriminaliteit. Start bij je zwakste schakels.

SECURITY AS A SERVICE

Wat biedt tien security?

Met tien is jouw organisatie veilig, zonder gedoe! Met ons alles-in-één oplossing minimaliseer jij de risico’s van een cyberincident. Schaalbaar, transparant, eenvoudig en ook nog eens kosten besparend.

We monitoren je organisatie 24/7 en reageren direct als er dreiging is. Je end-points, data en e-mail zijn beveiligd. We laten zien waar je kan besparen en verbeteren. Met onze specialisten aan je zij ben je maximaal beschermd en zijn de risico’s geminimaliseerd. Zodat jij je kan focussen op ondernemen!

Een extra paar ogen naast je huidige IT partner. Zodat die zich focust op de IT en wij ons focussen op jouw cybersecurity. Samen sterk tegen CFO fraude, ransomware, en datalekken. Iedereen wilt een tien voor security. En dat voor een vast bedrag per gebruiker.

Start vandaag met veilig ondernemen, zonder gedoe!

24/7 Maximale bescherming

Alles-in-één cybersecurity dienst

Vast bedrag, geen gedoe

SECURITY AS A SERVICE

Wat is Cybersecurity voor Partners

De behoefte aan cyberbeveiliging is nog nooit zo groot geweest. In de huidige digitale wereld zijn bedrijven van elke omvang in toenemende mate afhankelijk van technologie.


Deze afhankelijkheid stelt hen bloot aan nieuwe risico’s, zoals datalekken en cyberaanvallen. Kleine bedrijven zijn bijzonder kwetsbaar voor deze bedreigingen vanwege hun beperkte middelen en gebrek aan ervaring.

Eén enkele cyberaanval kan genoeg zijn om een MKB-bedrijf volledig stop te zetten. Daarom is het voor het MKB belangrijk om te investeren in adequate cybersecurity maatregelen.


Cybersecurity as a service is een schaalbare en betaalbare oplossing voor MKB-bedrijven die hun gegevens willen beschermen en hun online beveiliging willen verbeteren.

Door je cybersecurity behoeften uit te besteden aan een gerenommeerde provider, kun je hetzelfde niveau van bescherming krijgen als de grote jongens, zonder de bank te breken.

OVER ONS

Wie is tien security?

Iedereen verdient een tien voor security. 

tien security is een jonge organisatie van ondernemers voor ondernemers. Het bedrijf is opgericht door cybersecurity specialisten die al jaren ervaring hebben in de wereld van cybersecurity. Met hun kennis en ervaring hebben ze tien security opgericht om het over een andere boeg te gooien. Cybersecurity van de grote bedrijven, nu ook toegankelijk voor het MKB en ZZP.

Wij maken cybersecurity betaalbaar, toepasbaar en minder complex. tien security is een bedrijf dat zich richt op Security As a Service, en niet gericht op het maken van veel consultancy uren.

FAQ

Aan de hand van jouw keuze zitten volgende diensten in jouw pakket. Zoals het voorkomen detecteren en oplossen van kwaadaardige dreigingen en aanvallen zoals ransomware malware en virussen. Wij zorgen ervoor dat de software op jouw apparaten up to date is en wij schonen al jouw bijlagen en bestanden van ongewenste bijvangst. Alarmnummer voor incidenten & ondersteuning door cyber experts met een maandelijkse e-mail update en proactief verbeteringsadvies. 24/7 scanning & filtering van phishing, ongewenste e-mails, bestanden en activiteiten in jouw O365 Cloud omgeving. Proactieve monitoring van jouw e-mail waarbij sprake is van cybercrime of een datalek. Een back-up- en hersteloplossing voor jouw O365 data, buiten het Microsoft 365-ecosysteem.

Je kan direct beginnen! Meld je aan en dan starten wij de onboarding. 

Nee, wij zijn flexibel en transparant met onze diensten. Aan de hand van onze afspraken kan je maandelijks opzeggen.

Zeker, we werken samen met een specialist op het gebeid van cybersecurity verzekeringen.