24/7 Cybersecurity voor ZZP'ers

Bescherm wat belangrijk is, slechts €8 per apparaat. Ontdek zorgeloze digitale vrijheid!

 Cybersecurity dienst speciaal voor ZZP’ers
Vast bedrag per maand per device, vanaf 8 euro.
24/7 maximale bescherming en monitoring

Met de bescherming van jouw gegevens en applicaties kan je niet gokken. Een voldoende is niet meer genoeg. Ontvang een tien op jouw security rapport.

24 x 7 Cybersecurity voor ZZP

Wees niet de zwakste schakel bij je klanten. Zorg dat je goed beveiligd wordt.
Iedereen wilt een tien voor security. Het liefst elke maand. Daarom bieden wij dit Cybersecurity 24×7 pakket voor ZZP’ers aan.

We zijn een toevoeging op je bestaande IT omgeving of die je gebruikt bij de klant.
Met een extra paar ogen heb je meer grip op je cybersecurity.

FLEXIBELE, MODERNE ENDPOINT SECURITY
MET  24×7 DETECTION & RESPONSE

Bij tien security, begrijpen we dat ZZP’ers unieke cybersecurity behoeften hebben. Jouw bedrijf verdient eersteklas bescherming tegen cyberdreigingen, zonder de complexiteit en hoge kosten die vaak bij grote ondernemingen horen. Daarom bieden wij een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing: volledige cybersecurity-bescherming voor slechts €8 per apparaat per maand.

Hoe werkt het?

Onze service biedt rond-de-klok detection en response tegen een breed scala aan cyberdreigingen, inclusief malware, ransomware, phishing-aanvallen, en meer. Verbeterde bedreigingsdetectie voor ZZP’ers. Onze geavanceerde detectieregels, ondersteund door machine learning (ML) en afgestemd op het MITRE ATT&CK®-kader, stellen ons in staat snel en effectief bedreigingen te identificeren. Zo ben je altijd een stap voor op potentiële cyberaanvallen en kan je zien waar mogelijke beveiligings-issues zijn. Onze beste SOC werkt continu op de achtergrond om je een 24×7 proactieve detectie- en responsdienst te bieden. Wij zorgen voor de complexe beveiligingsuitdagingen, waardoor jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf. Bij identificatie van incidenten, zorgen wij voor de triage en informeren je direct, waarbij we je begeleiden naar een effectieve oplossing.

Probeer het een maand uit – zonder risico

Niet zeker of onze dienst bij je past? Geen probleem! We bieden een proefperiode van een maand aan, zodat jhe zelf kunt ervaren hoe het is om beschermd te zijn zonder enige verplichting.


PRODUCTEN & DIENSTEN

Een tien voor security!

Geen enkel systeem is 100% veilig. Maar je kan er wel alles aan doen om het zo veilig mogelijk te maken. Je wilt een tien voor security. Hackers staan niet stil en een menselijke fout is nou eenmaal zo gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel rondloopt. Dat alles onder controle is en daardoor de risico’s laag. Mocht er dan toch iets niet kloppen. Dan zien wij dat gelijk en reageren direct. Wij bieden een tarief aan per device per maand. Zo ben je flexibel en efficient bezig. Hierdoor maken we cybersecurity toegankelijk voor ZZP’ers. Met een helder rekenmodel, schaalbaar en niet complex.

Wat is Cybersecurity voor ZZP?

In een wereld waar digitale veiligheid steeds belangrijker wordt, bieden wij essentiële cybersecurity diensten speciaal voor jou als ZZP’er. Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen om jou, de zelfstandige ondernemer, te beschermen tegen de steeds veranderende dreigingen van cyberaanvallen, datalekken en online fraude. Als ZZP’er is het cruciaal om proactieve stappen te nemen voor jouw digitale beveiliging, en wij zijn hier om jou daarbij te ondersteunen.

Diensten in detail: Hoe beschermen we jouw digitale wereld?

Met onze geavanceerde cyberbeveiligingsdiensten ben jij beschermd tegen de meest voorkomende cyberdreigingen, zoals ransomware, phishing en malware. We begrijpen dat jij als ZZP’er behoefte hebt aan flexibele en betaalbare beveiligingsoplossingen. Daarom bieden we een dienst aan die makkelijk te integreren is met jouw bestaande technologie en workflows.

blog

NIS2 voor de ZZP? Cyberveiligheid in de Schijnwerpers 

Een goede start voor meer kennis op het gebied van cybersecurity als ZZP’er! De NIS2-richtlijn, een belangrijke Europese regelgeving op dit gebied, heeft verstrekkende gevolgen voor bedrijven in verschillende sectoren. Voor ZZP’ers, hoewel niet direct onderworpen aan NIS2, zijn de implicaties van deze regelgeving van groot belang, vooral als ze samenwerken met grotere organisaties.   Wat is NIS2?  NIS2 versterkt de cyberveiligheidsnormen binnen de EU en breidt de scope uit vergeleken met zijn voorganger. Het legt

Lees meer »
cybersecurity onderzoek MKB
blog

Hoe je proactief kan voldoen aan de NIS2-norm: Stappen en Voordelen.

NIS2 komt er toch echt aan. Bedrijven staan voor steeds grotere uitdagingen als het gaat om het beschermen van hun netwerken en waardevolle gegevens. Daarom is één van de essentiële stappen voor Europese bedrijven, het voldoen aan de NIS2-norm, ook wel bekend als de Netwerk- en Informatiebeveiliging Richtlijn 2. In deze blogpost zullen we bespreken waarom sommige bedrijven terughoudend zijn om actie te ondernemen en hoe ze proactief kunnen zijn door stappen te nemen om

Lees meer »
blog

ISO27001 Gecertificeerd! De weg naar veiliger ondernemen

Bij tien security zijn we vastbesloten om de digitale wereld elke dag veiliger te maken, en we geloven dat iedereen een tien verdient op het gebied van cybersecurity. Als een jonge organisatie, opgericht door ondernemers met een diepe passie voor IT en cybersecurity, hebben we als doel om cybersecurity toegankelijker en minder complex te maken. We begrijpen dat in de wereld van vandaag de dag beveiliging van essentieel belang is voor elk bedrijf, ongeacht de

Lees meer »

ONZE PARTNERS