Veilig ondernemen voor ZZP'ers, zonder gedoe

Alles-in-één cybersecurity voor ZZP

WAT WE DOEN

24/7 maximaal beschermd voor een vast bedrag per maand

Cybersecurity voor ZZP

Met het ZZP Cyber Veilig of ZZP Cyber Zeker ben je maximaal beschermt tegen online dreigingen.

Cybersecurity voor ZZP. Als zzp’er ben je een belangrijke schakel bij je klanten. Met die rol komt ook de verantwoordelijkheid om jezelf, jouw data en je klanten te beschermen tegen cyberdreigingen.

Bij tien security begrijpen we de noodzaak van cybersecurity voor ZZP’ers:

Start vandaag nog met veilig werken!

Maandelijks
Jaarlijks

ZZP LAPTOP VEILIG

Prijs per maand.

12,50

Alleen Desktops & Laptops

ZZP COMBI VEILIG

Maximaal beschermd! Prijs per maand.

18,-

Laptops, Desktops, Tablets & Mobiel

ZZP MOBIEL VEILIG

Prijs per maand.

7,50

Alleen Mobiel of Tablet

ZZP COMPUTER VEILIG

Bij het afsluiten van een jaarcontract is de prijs per maand.

10,00

Alleen Desktops & Laptops

ZZP COMBI VEILIG

Bij het afsluiten van een jaarcontract is de prijs per maand.

14,40

Laptops, Desktops, Tablets & Mobiel

ZZP MOBIEL VEILIG

Bij het afsluiten van een jaarcontract is de prijs per maand.

6,00

Alleen Mobiel of Tablet

Wij beschermen je end-points

Je hebt waarschijnlijk een laptop en smartphone (end-points) die je dagelijks nodig hebt. Dat wil je 24/7 veilig hebben. Met onze dienst beschermen wij jouw end-points en reageren indien nodig.

Wij beschermen je e-mail en data

De sterkst mogelijke bescherming tegen spam, phishing, ransomware en gerichte
e-mailaanvallen. Start vandaag nog met cybersecurity voor ZZP.

Wees bewust van de gevaren

Aanpak die wel werkt. Wij vinden bewustwording van de gevaren één van de beste wapens tegen cybercriminaliteit. Start bij je zwakste schakel.

SECURITY AS A SERVICE

Wat biedt tien security?

Met tien is jouw organisatie veilig, zonder gedoe! Met ons alles-in-één oplossing minimaliseer jij de risico’s van een cyberincident. Schaalbaar, transparant, eenvoudig en ook nog eens kosten besparend.

We monitoren je organisatie 24/7 en reageren direct als er dreiging is. Jouw end-points, data en e-mail zijn beveiligd. We laten zien waar je kan besparen en verbeteren. Met onze specialisten aan je zij ben je maximaal beschermd en zijn de risico’s geminimaliseerd. Zodat jij je kan focussen op ondernemen!

Een extra paar ogen naast je huidige IT partner. Zodat die zich focust op de IT en wij ons focussen op jouw cybersecurity. Samen sterk tegen phishing, ransomware, en datalekken. Iedereen wilt een tien voor security. En dat voor een vast bedrag per gebruiker.

Start vandaag met veilig ondernemen, zonder gedoe!

24/7 Maximale bescherming

Alles-in-één cybersecurity dienst

Vast bedrag, geen gedoe

SECURITY AS A SERVICE

Waarom Cybersecurity voor ZZP

In een wereld waar digitale veiligheid steeds belangrijker wordt, bieden wij essentiële cybersecurity diensten speciaal voor jou als ZZP’er. Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen om jou, de zelfstandige ondernemer, te beschermen tegen de steeds veranderende dreigingen van cyberaanvallen, datalekken en online fraude. Als ZZP’er is het cruciaal om proactieve stappen te nemen voor jouw digitale beveiliging, en wij zijn hier om jou daarbij te ondersteunen.

Onze service biedt rond-de-klok detectie en response tegen een breed scala aan cyberdreigingen, inclusief malware, ransomware, phishing-aanvallen, en meer. Zo ben je altijd een stap voor op potentiële cyberdreiging en beveiligings-issues.

Diensten in detail: Hoe beschermen we jouw digitale wereld?
We begrijpen dat jij als ZZP’er behoefte hebt aan flexibele en betaalbare beveiligingsoplossing. Daarom bieden we een dienst aan die makkelijk te integreren is met jouw bestaande online werkplek. 

OVER ONS

Wie is tien security?

Iedereen verdient een tien voor security. 

tien security is een jonge organisatie van ondernemers voor ondernemers. Het bedrijf is opgericht door cybersecurity specialisten die al jaren ervaring hebben in de wereld van cybersecurity. Met hun kennis en ervaring hebben ze tien security opgericht om het over een andere boeg te gooien. Cybersecurity van de grote bedrijven, nu ook toegankelijk voor het MKB en ZZP.

Wij maken cybersecurity betaalbaar, toepasbaar en minder complex. tien security is een bedrijf dat zich richt op Security As a Service, en niet gericht op het maken van veel consultancy uren.

FAQ

Aan de hand van jouw keuze zitten volgende diensten in jouw pakket. Zoals het voorkomen detecteren en oplossen van kwaadaardige dreigingen en aanvallen zoals ransomware malware en virussen. Wij zorgen ervoor dat de software op jouw apparaten up to date is en wij schonen al jouw bijlagen en bestanden van ongewenste bijvangst. Alarmnummer voor incidenten & ondersteuning door cyber experts met een maandelijkse e-mail update en proactief verbeteringsadvies. 24/7 scanning & filtering van phishing, ongewenste e-mails, bestanden en activiteiten in jouw O365 Cloud omgeving. Proactieve monitoring van jouw e-mail waarbij sprake is van cybercrime of een datalek. Een back-up- en hersteloplossing voor jouw O365 data, buiten het Microsoft 365-ecosysteem.

Je kan direct beginnen! Meld je aan en dan starten wij de onboarding. 

Nee, wij zijn flexibel en transparant met onze diensten. Aan de hand van onze afspraken kan je maandelijks opzeggen.

Zeker, we werken samen met een specialist op het gebeid van cybersecurity verzekeringen.