Informatiebeveiliging & certificeringen

Download hier ons informatiebeveiligingsbeleid

Als tien security vinden we dat elke organisatie moet streven naar een tien voor security. Wij zien het dan ook als onze taak en plicht om (MKB-)organisatie te helpen tegen Cyberincidenten en zo hun, maar ook onze (digitale) wereld veiliger te maken. Dat kunnen we met technische middelen, maar dat kan niet zonder het volgen van een bepaald plan of, in dit geval, een informatiebeveiligingsbeleid.

Om onze klanten, partners en relaties verwachten dat wij expert zijn op diverse vlakken van Cybersecurity, dat wij kunnen zorgen dat informatie van hen veilig blijft. We willen inderdaad borgen en aantonen dat wij veilig omgaan met klantgegevens, bedrijfsgeheimen en interne documenten. 

Dit beleid is een doorvertaling van onze ambities om een onderneming te zijn die actief bijdraagt aan een betere en veilige wereld. Om deze ambities te halen, maar ook om het continue toetsen van de regels en normen die we daarbij (behoren te) hanteren, maken we bij tien security gebruik van een ISMS, een Information Security Managent Systeem.