7 stappen naar 24/7 maximaal beveiligd

Begin vandaag nog met stap 1! In deze blog staan 7 stappen die je kan zetten die bijdragen aan jouw cybersecurity. Wij bieden Security as a Service aan, voor een vast bedrag per maand, per gebruiker Vragen? Neem contact met ons op zodat we je gelijk kunnen helpen. Dan is jouw organisatie, klein of groot, maximaal beschermd en kan jij je focussen op je primaire bedrijfsprocessen. 

Cybersecurity as a service, ook voor het MKB

Cyberdreigingen worden complexer en geavanceerder, waardoor het belangrijk is om proactieve maatregelen te nemen om jouw waardevolle gegevens te beschermen. Bij tiensecurity.nl begrijpen we deze uitdagingen en bieden we een uitgebreid scala aan beveiligingsoplossingen om jouw bedrijf te beveiligen tegen cyberaanvallen. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende diensten die wij aanbieden.

Stap 1: Gratis intake en scan.

Bij tien security geloven we in het bieden van gepersonaliseerde beveiligingsoplossingen. Daarom beginnen we altijd met een gratis intakegesprek en cybersecurity scan. Onze experts zullen jouw bedrijf analyseren, mogelijke zwakke punten identificeren en aanbevelingen doen om jouw digitale activa te beschermen. Start hier vandaag nog mee. 

Stap 2: Security Awareness demo.

The Human Firewall. Het menselijke element is een cruciale factor in cybersecurity. Met onze Security Awareness-demo kan je zien hoe ons platform de bewustwording van jouw medewerkers vergroot. Leer hen hoe ze bedreigingen kunnen herkennen, vermijden en melden, zodat cybersecurity een integraal onderdeel wordt van de bedrijfscultuur. Dit is in onze optiek een van de beste stappen om cybersecurity in je organisatie aan te jagen en de juiste plek te geven.

Stap 3: 24/7 maximaal beveiligd pakket, vanaf 8 euro per maand, per gebruiker.

Onze 24/7 Security as a Service pakketen bieden jouw bedrijf continue maximale bescherming tegen cyberdreigingen. Vanaf slechts 8 euro per maand kun je genieten van maximale beveiliging voor jouw waardevolle gegevens. Laat ons de zorg voor jouw digitale veiligheid op ons nemen, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. 

Stap 4: Pentest of vulnerability scan.

Het identificeren van zwakke punten in jouw digitale infrastructuur is van vitaal belang om potentiële aanvallen te voorkomen. Onze pentest- en vulnerability scan-diensten helpen jou bij het ontdekken en dichten van beveiligingslekken voordat kwaadwillenden er misbruik van kunnen maken. Niet zeker wat je nodig hebt? Trek maar bij ons aan de bel, dan kijken we samen wat de beste route is.

Stap 5: Web Application Firewall.

Webapplicaties (webportalen en webshops) zijn vaak doelwit voor aanvallers. Met onze Web Application Firewall kun je jouw bedrijfskritische applicaties beschermen tegen kwaadwillende aanvallen. Voorkom ongeoorloofde toegang en waarborg de integriteit van jouw gegevens. Zoals onze eigen Ethical Hackers zeggen, heel erg vervelend inbreken als er een WAF aan staat.

Stap 6: Cyberalarm, weet wanneer er iets mis gaat in je netwerk.

Detecteer verdachte activiteiten in real-time met ons cyberalarm. Met dit geavanceerde systeem ontvang je direct waarschuwingen en meldingen als er iets misgaat in jouw netwerk. Neem proactieve maatregelen en minimaliseer de schade die cyberaanvallen kunnen veroorzaken. Zo kan jij rustig slapen en pakken wij de alarmen op!

Stap 7 Cyberzekering.

Naast het nemen van preventieve maatregelen, is het belangrijk om ook te zorgen voor financiële bescherming. Onze cyberverzekering biedt dekking in geval van een cyberaanval. Met deze zekering kun je de impact op jouw bedrijfsvoering minimaliseren en snel herstellen. 

Neem gelijk contact met ons op

Wij bieden een breed scala aan beveiligingsoplossingen om jouw bedrijf te beschermen tegen de steeds toenemende cyberdreigingen. Van gratis intakegesprekken en scans tot geavanceerde beveiligingspakketten, wij staan klaar om jouw bedrijf te beveiligen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van cybersecurity een prioriteit voor jouw organisatie. Bescherm jouw waardevolle gegevens en verhoog de veiligheid van jouw bedrijf met tiensecurity.nl

Deel deze blog met je netwerk:

WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Facebook