ISO27001 Gecertificeerd! De weg naar veiliger ondernemen

Bij tien security zijn we vastbesloten om de digitale wereld elke dag veiliger te maken, en we geloven dat iedereen een tien verdient op het gebied van cybersecurity. Als een jonge organisatie, opgericht door ondernemers met een diepe passie voor IT en cybersecurity, hebben we als doel om cybersecurity toegankelijker en minder complex te maken. We begrijpen dat in de wereld van vandaag de dag beveiliging van essentieel belang is voor elk bedrijf, ongeacht de grootte. Daarom hebben we ons gericht op “Security As a Service,” waardoor we samen kunnen werken aan het opbouwen van veiligere organisaties, vooral in het MKB. Daar hoort uiteraard een ISO27001 certificaat bij! Dat we vorige maand in ontvangst mochten nemen van Digitrust.

tien voor security

In een tijd waarin cybersecurity vaak wordt gecompliceerd en bedrijven worden belast met talloze consultancy-uren, brengen wij een verfrissende aanpak. Bij tien security maken we cybersecurity eenvoudig en overzichtelijk, zodat uw organisatie zich kan richten op groei en innovatie zonder zich zorgen te hoeven maken over digitale bedreigingen. We begrijpen dat er geen ‘one-size-fits-all’ oplossing is als het gaat om beveiliging. Daarom bieden we verschillende diensten aan, zodat we altijd een oplossing kunnen aanpassen aan uw specifieke situatie en behoeften.

Onze Team

Bij tien security zijn we gezegend met een team van ervaren IT- en cybersecurity specialisten. Onze oprichters hebben jarenlange ervaring in de complexe wereld van cybersecurity en IT-dienstverlening. We zijn dan ook al jaren bekend met de ISO27001 en hebben ook veel klanten hierbij ondersteund. We hebben tien security opgericht om de traditionele benadering van cybersecurity te doorbreken en een betere manier te vinden om bedrijven te beschermen. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft ons geleid naar het bereiken van de ISO 27001-certificering.

ISO 27001 Certificering

Het behalen van de ISO 27001-certificering is een logische en belangrijke mijlpaal voor tien security. Dit betekent dat we voldoen aan internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging. Met deze certificering kunnen klanten erop vertrouwen dat hun gegevens en digitale activa bij ons in veilige handen zijn. Onze processen zijn ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen bedreigingen, en we blijven ons inzetten voor continue verbetering om ervoor te zorgen dat onze diensten aan de hoogste normen blijven voldoen.

Neem contact op

We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en we staan klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, en we zullen graag naar jouw huidige situatie kijken. Samen kunnen we werken aan het bereiken van een solide tien voor cybersecurity, en jouw organisatie beschermen tegen digitale dreigingen.

Bij tien security staan we voor je klaar om jouw digitale wereld veiliger te maken, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien en innoveren. Je verdient immers niets minder dan een perfecte tien op het gebied van beveiliging.

Deel deze blog met je netwerk:

WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Facebook