Tien Security lanceert nieuwe website: veilig ondernemen, zonder gedoe. Cybersecurity voor het MKB en ZZP 

Hé ondernemer! Heb je het al gehoord? Wij hebben zojuist onze gloednieuwe website gelanceerd, en we zijn enthousiast om het met je te delen.  

Als ondernemers weten we hoe uitdagend jouw dag kan zijn. Daarom hebben we bij tien security pakketten samengesteld die perfect passen bij de behoeften van jouw bedrijf. We bieden betaalbare, schaalbare security oplossingen aan voor een vast bedrag per maand – zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw onderneming laten groeien. 

Onze alles-in-één oplossing beschermt je organisatie tegen cyberdreigingen. Denk aan 24/7 monitoring, directe respons op bedreigingen en bescherming van je end-points, data en e-mail. We kijken ook naar waar je kunt besparen en verbeteren. Met onze experts aan jouw zijde ben jij maximaal beschermd en minimaliseer jij de risico’s. 

Wat bieden we nog meer? Een extra paar ogen naast jouw huidige IT-partner. Zo kan jouw IT-team zich richten op de technologie, terwijl wij ons concentreren op jouw cybersecurity. Samen staan we sterk tegen CFO-fraude, ransomware, en datalekken. En dat allemaal voor een vast bedrag per gebruiker, per maand. 

Waarom is dit zo belangrijk? Nou, in deze digitale wereld zijn juist kleine en middelgrote bedrijven hét doelwit voor cybercriminaliteit. Door steeds meer afhankelijk van technologie te zijn maar niet het budget om het aan te pakken zoals de grote bedrijven dat kunnen doen. Dit brengt nieuwe risico’s met zich mee, zoals datalekken en cyberaanvallen. Een enkele aanval kan een verwoestende impact hebben. Daarom is investeren in cybersecurity geen luxe, maar een noodzaak. 

Onze Security as a Service is ontworpen om MKB-bedrijven te voorzien van topniveau beveiliging tegen betaalbare prijzen. Waar dit voorheen alleen was weggelegd voor de grote bedrijven, is nu ook bereikbaar voor iedereen. 

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze nieuwe website, ontdek onze diensten, en begin vandaag nog met veilig ondernemen, zonder gedoe. Bij tien security verdient iedereen een tien voor security! 

Vriendelijke groet,

Rogier van Agt, CEO tien security

Klik hier voor onze Cybersecurity voor het MKB en ZZP pakketten