van Agt naar Tien: Veilig ondernemen, zonder gedoe 

Amsterdam, Nederland – 15 januari 2024 

tien security is verheugd om de benoeming van Rogier van Agt als nieuwe CEO aan te kondigen. Met een uitgebreide achtergrond in cybersecurity, data, en IT-services, brengt Rogier een schat aan ervaring en leiderschap mee. Zijn vorige rollen als Directeur Cybersecurity en COO bij respectievelijk Sogeti en Tesorion hebben hem voorbereid op dit nieuwe hoofdstuk bij tien security. 

“tien security heeft altijd de visie gehad om de online wereld veiliger te maken, iedereen een tien voor security, met Rogier aan boord hebben we de perfecte aanvoerder gevonden om deze visie werkelijkheid te maken,” zei Curtis Partoredjo een van de oprichters van tien security. “Zijn unieke combinatie van ervaring, passie voor technologie, vermogen om mensen te verbinden en uit te dagen, past perfect bij de kernwaarden van ons bedrijf.” 

Rogier zelf is enthousiast over zijn nieuwe positie. “tien security onderscheidt zich door zijn aanpak van cybersecurity. We zijn niet alleen een bedrijf; we zijn een beweging die streeft naar toegankelijkere, slimmere en efficiëntere cybersecurity. Ik ben verheugd om deel uit te maken van dit innovatieve team en kijk ernaar uit om samen te werken aan veiligere en meer beschermde digitale omgevingen voor onze klanten.” 

Onder Rogier’s leiderschap zal tien security zich blijven inzetten voor het aanbieden van ‘Security As a Service’. Het bedrijf is vastbesloten om cybersecurity minder complex, betaalbaar en overzichtelijker te maken, waardoor klanten de best mogelijke bescherming krijgen die afgestemd is op hun specifieke behoeften. 

Over tien security 

Opgericht door ervaren IT- en cybersecurityspecialisten, biedt tien security innovatieve en klantgerichte oplossingen in de wereld van cybersecurity. Met een focus op ‘Security As a Service’, streeft tien security ernaar om effectieve en toegankelijke beveiligingsoplossingen te bieden die passen bij de unieke behoeften van ZZP’ers tot MKB. 

Voor meer informatie, mediacontacten of interviews kunt u contact opnemen met: 

Tijn Benedek – tijn.benedek@tiensecurity.nl 
Rogier van Agt – rogier.van.agt@tiensecurity.nl 

 

Deel deze blog met je netwerk:

WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Facebook