Wij willen dat iedereen een tien krijgt voor zijn cybersecurity 

tien security

In deze post willen we jullie graag kennis laten maken met ons, tien security, een nieuw opgericht bedrijf dat de cybersecurity toegankelijker en slimmer gaat aanbieden. Het bedrijf is opgericht met als doel om het anders aan te pakken dan de grote bedrijven die cybersecurity consulting complex en duur houden.  

Bij tien security zijn we bezig de (online) wereld elke dag een stuk veiliger te maken. Iedereen verdient een tien voor security. tien security is een jonge organisatie en daardoor een ondernemend team met korte lijnen en meer passie en flexibiliteit dan de grote organisaties waar we vandaan komen. Waar security complex wordt gehouden en gericht is op veel consultancy uren. Daar willen wij verandering in brengen. Hoe dan?  

Door slimmer en toegankelijker te zijn. We maken cybersecurity minder complex en overzichtelijk, zodat we samen werken aan een veiligere organisatie. We bieden het aan in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing past bij jouw situatie en wens.  

tien security is een bedrijf dat zich richt op Security As a Service. Het bedrijf is opgericht door Abram Schermer, Curtis Partoredjo, Onur Gulacti en Tijn Benedek, die al jaren ervaring hebben in de wondere wereld van cybersecurity en IT dienstverlening.  Met hun kennis en ervaring hebben ze tien security opgericht om het over een andere boeg te gooien.  
Een van de dingen die tien security uniek maakt, zijn de nieuwe technologieën en innovaties die het gebruikt in samenwerking met onze partners. tien security maakt gebruik van de beste tooling die de grote spelers in de markt aanbieden om de cybersecurity strategie van kleine en middelgrote organisaties te ontzorgen. Dit stelt onze klanten in staat om zich volledig te focussen op de core bedrijfsprocessen, wetende dat cybersecurity gedekt is.  

tien security is momenteel bezig met het uitbreiden van haar aanbod van producten/diensten en het groeien van het team. In de toekomst hopen we ook met de MSP’s van de wereld aan de slag te gaan. Omdat een extra paar ogen bijdraagt aan de gezamenlijke cyberveiligheid waar we met z’n allen naar streven.  

Geen enkel systeem is 100% veilig. Maar je kan er wel alles aan doen om het zo veilig mogelijk te maken. Je wilt een tien voor security. Hackers staan niet stil en een menselijke fout is nou eenmaal zo gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel rondloopt, dat alles onder controle is en daardoor de risico’s laag. Mocht er dan toch iets niet kloppen dan zien wij dat gelijk en reageren direct.
Wij bieden een tarief aan per gebruiker per maand.; zo ben je flexibel en efficiënt bezig.  

Wij zijn een jong bedrijf dat de cybersecurity branch op zijn kop gaat zetten met innovatieve diensten en technologieën. We zijn benieuwd naar de toekomst van dit bedrijf en hoe het haar doelen gaat bereiken. Houd zeker de ontwikkelingen in de gaten en ontdek hoe tien security jou een tien voor security kan bezorgen. Gelijk vragen hierover of over je cybersecurity strategie in het algemeen? Neem dan gelijk contact op met Curtis!

Deel deze blog met je netwerk:

WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Facebook