Verzekerd tegen cybercrime

Speciaal voor het MKB.
 Samen met ons alles-in-één pakket
Verzekerd voor een paar tientjes per maand.
24/7 bescherming en monitoring

Bescherming voor, tijdens en na een cyberincident

Is jouw bedrijf beschermd tegen de nieuwste cyberdreigingen? Cybercriminaliteit blijft een groeiend probleem en kan verwoestende gevolgen hebben voor jouw bedrijf, zoals verlies van vertrouwen van klanten, juridische geschillen en financiële verliezen. Voorkomen is beter dan genezen. Maar het kan toch mis gaan.  Een hack bij je klanten of leveranciers. Waar je geen grip op kunt hebben. Het is daarom belangrijk om een cybersecurity verzekering te hebben die je beschermt tegen de gevolgen van cyberaanvallen. 

De cybersecurity verzekering biedt de meeste complete dekking voor de gevolgen van een cyberincident. De verzekering vergoed je eigen schade en kosten voor crisismanagementdiensten. Daarnaast vergoedt het mogelijke schade bij jouw klanten of leveranciers: ook jouw aansprakelijkheid is dus gedekt.

We bieden niet alleen dekking voor jouw kosten of schade, maar helpen je ook. Voor, tijdens en na een incident. We hebben in de afgelopen twintig jaar veel organisaties geholpen die getroffen waren door een cyberincident. We analyseren iedere schade die bij ons gemeld wordt. Hierdoor ontdekten we met welke diensten onze verzekerden zich beter kunnen beschermen tegen cyberrisico’s. We hebben partners geselecteerd die experts op hun gebied zijn.

Daarnaast bieden wij ook preventieve maatregelen aan om de kans op cyberaanvallen te verminderen, zoals cybersecurity trainingen en advies over veiligheidsprocedures. Zo kunt u proactief werken aan de bescherming van uw bedrijf en uw klanten. 

Bescherm uw bedrijf vandaag nog met onze cybersecurity verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

ONZE KLANTEN

Download de Cybersecurity verzekering brochure

Naam(Required)

Security As a Service

Alles-in-één cybersecurity dienst, 24/7 maximale bescherming
Vast bedrag per maand per user
Speciaal voor het MKB & ZZP

Security as a Service is een dienst om je bedrijf continue veilig te houden voor online dreigingen. Door je cyberbeveiliging uit te besteden kun je profiteren van hetzelfde beschermingsniveau dat grotere bedrijven hebben, zonder de hoge kosten, met een helder rekenmodel.