Security as a Service: Veilig ondernemen, zonder gedoe

MKB’s zijn vandaag de dag het grootste doelwit voor cybercriminelen. Een risico wat je niet wilt nemen. Het gebeurt bij je concurrent, je klanten en hoogstwaarschijnlijk ook bij jou. Het beschermen van je bedrijf tegen cyberdreigingen is daarom niet alleen essentieel – het is een voorwaarde voor succes.  Je wilt veilig ondernemen, zonder gedoe!

Sinds 1 januari ben ik CEO van tien security en schrijf ik deze blog om te delen dat we onze dienst verbeterd hebben. Ik ben Rogier van Agt en onderneem al jaren in het IT en cybersecurity landschap. 

Bij tien security zien we cybersecurity niet als een uitdaging, maar als een kans. Waar je risico’s kan verkleinen, kosten besparen en processen verbeteren. We bieden een alles-in-één oplossing dat jouw organisatie beschermt tegen potentieel verwoestende cyberaanvallen, eenvoudig, schaalbaar en voor een vast bedrag per maand. 

Maximale bescherming van jouw bedrijf Onze benadering van ‘Security as a Service‘ zorgt ervoor dat de belangrijkste aspecten van je bedrijf beschermd zijn. Van apparaten, e-mail en gegevens, onze dienst biedt een robuust verdedigingskader tegen diverse cyberdreigingen. 

Van veilig voelen naar veilig zijn Ons team staat 24/7 klaar om elke verdachte activiteit in jouw digitale werkomgeving te detecteren en aan te pakken. Door geavanceerde monitoring en snelle respons beschermen we je organisatie tegen alles, van ransomware tot phishing en datalekken. 

De specialist Met een team van ervaren cybersecurity-experts aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat je beveiligingsactiviteiten in goede handen zijn. We zijn een toevoeging op je bestaande IT-partner. Een extra paar scherpe ogen. Hierdoor verlaag je het risico enorm. 

Zonder gedoe Ons doel is duidelijk: cybersecurity, die ooit alleen toegankelijk was voor grote bedrijven, beschikbaar maken voor iedereen, inclusief het MKB en ZZP’ers. We kiezen voor transparantie, zichtbaarheid en meetbare resultaten en besparingen. Bij ons kan je morgen beginnen en als je wilt. We doen niet aan dure consultancy uren. We zorgen ervoor dat jouw organisatie beveiligd is zodat jij veilig kan ondernemen. Zonder gedoe. 

Alles-in-één pakket voor het MKB Of je nu een startup bent of een multinational, onze flexibele en schaalbare diensten bieden maatwerkoplossingen die passen bij jouw behoeften en budget.  

tien security staat voor je klaar om je te begeleiden in de complexe wereld van cybersecurity. Met ons aan je zijde kun je met vertrouwen je bedrijf runnen. Ben je klaar om ‘een tien voor security’ te scoren? Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. 

Rogier van Agt CEO, tien security