Veilig ondernemen,
zonder gedoe

Cybersecurity van de grote bedrijven, nu ook toegankelijk voor alle ondernemers.

Alles-in-één cybersecurity dienst
Vast bedrag per maand
24/7 maximale bescherming

Met de bescherming van jouw gegevens en applicaties kan je niet gokken. Iedereen krijgt een tien voor security.

Cybersecurity as a Service

Iedereen wilt een tien voor security. Het liefst elke maand. Daarom bieden wij deze alles-in-één pakketten aan.
We zijn een toevoeging op je bestaande IT omgeving. We werken dan ook goed samen met managed cloud/service providers.
Met een extra paar ogen heb je meer grip op veilig ondernemen.

Op zoek naar een security expert of specifieke oplossing? Dat kan ook.
Neem contact met ons op.

WAAR GAAT HET OM?

Jouw werk en jouw organisatie vertrouwt op informatie technologie.
Maar dat vertrouwen wordt elk moment van de dag aangevallen. Zowel van buitenaf, als van binnenuit.
Het gevaar van cyber criminaliteit ligt continu op de loer. tien security zorgt voor jouw veiligheid in de digitale wereld.
Wij maken enterprise cybersecurity toegankelijk voor alle ondernemers.

Experts

Je kan onze experts nu bellen voor advies. Neem contact met ons op en we bespreken de specifieke dreigingen voor jouw organisatie.

Monitoring & Incident Respons

Alles onder controle. Wij integreren verschillende cybersecurity oplossingen om essentiële bewaking te bieden. Met meerdere beschermingslagen om verdachte activiteiten op te sporen en te neutraliseren.

Assessments

Benieuwd of jouw organisatie gevaar loopt? Laat ons een pentest doen of een vulnerability scan. Dan weet je precies wat er speelt. 

Security Awareness

De menselijke firewall. Vertrouw niet alleen op de software om jouw organisatie veilig te houden. Train jezelf en je collega’s om beter weerbaar te zijn tegen cyberdreigingen.

ONZE KLANTEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

DOWNLOAD DE MKB CYBERSECURITY GIDS

Naam(Required)

OVER ONS

Een tien voor security!

Geen enkel systeem is 100% veilig. Maar je kan er wel alles aan doen om het zo veilig mogelijk te maken. Je wilt een tien voor security. Hackers staan niet stil en een menselijke fout is nou eenmaal zo gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel rondloopt. Dat alles onder controle is en daardoor de risico’s laag zijn. Mocht er dan toch iets niet kloppen, dan zien wij dat gelijk en reageren direct. Wij bieden een tarief aan per gebruiker per maand. Zo ben je flexibel en efficient bezig. Hierdoor maken we cybersecurity toegankelijk voor iedere ondernemer. Met een eerlijke prijs, schaalbaar en niet complex.

WIE ZIJN WIJ?

Wij maken cybersecurity niet complex.

Bij tien security zijn bezig de (online) wereld elke dag een stuk veiliger te maken. tien security is een jonge maar ervaren organisatie en daardoor een ondernemend team met korte lijnen. Van ondernemers, voor ondernemers. Met meer passie en flexibiliteit dan de grote organisaties waar we vandaan komen. Waar security complex wordt gehouden en gericht is op veel consultancy uren maken. Daar willen wij verandering in brengen.

Hoe dan? Door helder, slim en toegankelijker te zijn. We maken cybersecurity minder complex. We bieden het aan in een modulaire en schaalbare dienst. Zodat er altijd een oplossing past bij jouw situatie en wens. Het is ook voor een kleine organisatie mogelijk om dezelfde cybersecurity maatregelen in te zetten als de grote bedrijven. 

Neem gelijk contact op. We kijken dan vrijblijvend naar jouw huidige situatie. Zodat ook jij een tien krijgt voor cybersecurity!

 

ONZE PARTNERS