Jouw security partner, 10 security

Weet jij zeker dat jouw bedrijf veilig is als het gaat om cybercrime?
Is privacy goed beschermd? Kunnen jouw klanten daar op vertrouwen?
Met de bescherming van jouw gegevens en applicaties kun je niet gokken.
Je moet het zeker weten. Ontvang een 10 op jouw security rapport.
Met 10 security.

WAAR GAAT HET OM?

Iedereen wilt een 10 voor cybersecurity. Jouw werk en jouw organisatie vertrouwt op informatie technologie.
Maar dat vertrouwen wordt elk moment van de dag aangevallen. Zowel van buitenaf, als van binnenuit.
Het gevaar van cyber criminaliteit ligt continu op de loer. En IT is al zó complex.
10 security zorgt van kop tot staart voor jouw veiligheid in de digitale wereld.

Experts

Je kan onze experts nu bellen voor gratis advies. Neem contact met ons op en we bespreken de specifieke dreigingen voor jouw organisatie.

Monitoring & Incident Respons

Alles onder controle. Wij integreren verschillende cybersecurity oplossingen om essentiële bewaking te bieden. Met meerdere beschermingslagen om verdachte activiteiten op te sporen en te neutraliseren.

Assessments

Benieuwd of jouw organisatie gevaar loopt? Laat ons een pentest doen of een vulnerability scan. Dan weet je precies wat er speelt. 

Security Awareness

De menselijke firewall. Vertrouw niet alleen op de software om jouw organisatie veilig te houden. Train jezelf en je collega’s om beter weerbaar te zijn tegen cyberdreigingen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

PRODUCTEN & DIENSTEN

Een 10 voor security!

Geen enkel systeem is 100% veilig. Maar je kan er wel alles aan doen om het zo veilig mogelijk te maken. Je wilt een tien voor security. Hackers staan niet stil en een menselijke fout is nou eenmaal zo gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel rondloopt. Dat alles onder controle is en daardoor de risico’s laag. Mocht er dan toch iets niet kloppen. Dan zien wij dat gelijk en reageren direct. Wij bieden een tarief aan per gebruiker per maand. Zo ben je flexibel en efficient bezig. 

WIE ZIJN WIJ?

Wij willen cybersecurity niet complex houden.

Bij 10 security zijn bezig de (online) wereld elke dag een stuk veiliger te maken. 10 security is een jonge maar ervaren organisatie en daardoor een ondernemend team met korte lijnen. Met meer passie en flexibiliteit dan de grote organisaties waar we vandaan komen. Waar security complex wordt gehouden en gericht is op veel consultancy uren. Daar willen wij verandering in brengen.

Hoe dan? Door slimmer en toegankelijker te zijn. We maken cybersecurity minder complex zodat we samen werken aan een veiligere organisatie. We bieden het aan in verschillende vormen. Zodat er altijd een oplossing past bij jouw situatie en wens.

Neem gelijk contact op. We kijken dan vrijblijvend naar jouw huidige situatie. Zodat ook jij een tien krijgt voor cybersecurity!

 

ONZE PARTNERS