Security As a Service

Alles-in-één cybersecurity dienst, 24/7 bescherming
 Vast bedrag per maand per user, vanaf 10 euro.
Speciaal voor het MKB

Security as a Service is een dienst om je bedrijf continue veilig te houden voor online dreigingen. Door je cyberbeveiliging uit te besteden kun je profiteren van hetzelfde beschermingsniveau dat grotere bedrijven hebben, zonder de hoge kosten, met een helder rekenmodel.

OPLOSSINGEN

Assessments, Monitoring & Awareness

Voor als je zekerheid en duidelijkheid zoekt. Helpen wij je bij tien verder. Wij staan volledig in dienst van onze klanten. Zodat we jouw organisatie kunnen helpen veiliger en weerbaarder te maken tegen cyberdreiging van buiten af. Door ook binnen jouw organisatie actie te ondernemen. Wij hanteren deze drie stappen om ervoor de zorgen dat we samen werken aan een veiligere online wereld.

Assessments

  • Pentest
  • Vulnerability Scan
  • Nulmeting

Monitoring

  • 24/7 Incident respons
  • Security Operation Center
  • Dashboard & Cyberalarm

Awareness

  • Phishing campagnes
  • Security Training
  • Social Engineering

Quickscan

Doe gelijk een quickscan van je webomgeving! Neem contact met ons op en we bespreken de specifieke dreigingen voor jouw organisatie.

Monitoring & Incident Respons

Alles onder controle. Wij integreren verschillende cybersecurity oplossingen om essentiële bewaking te bieden. Met meerdere beschermingslagen om verdachte activiteiten op te sporen en te neutraliseren.

Assessments

Benieuwd of jouw organisatie gevaar loopt? Laat ons een pentest doen of een vulnerability scan. Dan weet je precies wat er speelt. 

Awareness

De menselijke firewall. Vertrouw niet alleen op de software om jouw organisatie veilig te houden. Train jezelf en je collega’s om beter weerbaar te zijn tegen cyberdreigingen.

PRODUCTEN & DIENSTEN

Een tien voor security!

Geen enkel systeem is 100% veilig. Maar je kan er wel alles aan doen om het zo veilig mogelijk te maken. Je wilt een tien voor security. Hackers staan niet stil en een menselijke fout is nou eenmaal zo gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel rondloopt. Dat alles onder controle is en daardoor de risico’s laag. Mocht er dan toch iets niet kloppen. Dan zien wij dat gelijk en reageren direct. Wij bieden een tarief aan per gebruiker per maand. Zo ben je flexibel en efficient bezig.